0

Πολιτική Επιστροφών/Ακυρώσεων

Επιστροφή Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και αναιτιολογήτως, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (μεταφορικά). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημα μας, μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε μέσω e-mail στο info@puzzleworld.gr ή/και τηλεφωνικώς στο 210-3635517 για να επιβεβαιώσουμε την διαδικασία της επιστροφής. Στην προκειμένη περίπτωση, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα είναι:

Ομήρου 27, ΤΚ: 10672, Αθήνα με την ένδειξη “Πέτρος Τρομπούκης“.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ήδη αποσταλλεί και εφόσον το κατάστημά μας ενημερωθεί εντός 12 ωρών από την πραγματοποίησή της. Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο 210-3635517, είτε με e-mail στο  info@puzzleworld.gr (μη εργάσιμες ώρες). Στην περίπτωση αυτή και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική πληρωμή (τραπεζική κατάθεση – μεταφορά – έμβασμα), θα υπάρξει συνεννόηση για την επιστροφή του χρηματικού ποσού εντός 7 ημερών.